top of page

Bedrijfsfysiotherapie

"Voorkomen is beter dan genezen" zegt het spreekwoord. Waarom dan ook niet in een vroeg stadium aan de slag met de gezondheid van je werknemers?

Jouw werknemers zijn jouw belangrijkste kapitaal! In jouw organisatie draait het om vitale en capabele mensen. Daarom investeert je ook in de juiste trainingen en opleidingen. Zodat iedereen het werk goed aankan en optimaal presteert.

Een goede gezondheid, zowel mentaal als fysiek, is daarbij een eerste vereiste. Toch houdt lang niet iedereen zich actief met zijn of haar gezondheid bezig. Vaak komt men pas in actie als het mis gaat. Deze passieve houding kan leiden tot productiviteitsverlies en zelfs langdurige uitval. Door het stimuleren van een actieve houding is dus veel winst te boeken.


Onze bedrijfsfysiotherapeute is een specialist op dit gebied. Ze houdt zich bezig (op de werkplek) met arbeid gerelateerde klachten en het oplossen van vraagstukken. Deze kunnen gelegen zijn op het gebied van:

 

  • Verzuimproblematiek

  • Werkplekinrichting

  • Re-integratie

  • Fysieke belasting

  • Klachten die veel voorkomen zijn o.a. nek-, lage rug-, en schouder/armklachten, CANS (RSI), zwangerschap gerelateerde klachten, burn-out en stress.

Original on Transparent.png
Mensen uit het bedrijfsleven juichen toe
Vergoeding

Onze praktijk heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw werknemers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

bottom of page