Corona-nieuws

FysioConsult is open voor fysiotherapiebehandelingen. In verband met het coronavirus volgen we diverse protocollen. Ook vinden er behandelingen plaats via video- of telefonisch consult.

 

Fysieke behandelingen op de praktijk vinden plaats met in acht neming van de gestelde maatregelen & eisen. Uw fysiotherapeut overlegd met u op over uw behandeling en wat er voor u op dit moment nodig is..

Twijfelt u, bent u nog niet teruggebeld of heeft u vragen over uw behandeling?

 

Bel of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag!

Afmelden in verband met corona of corona-verschijnselen

We dagelijks de ontwikkelingen en nemen, waar nodig, maatregelen. Houd daarom ook onze site goed in de gaten. We vragen je begrip en ook je medewerking. Heb je milde klachten (verkouden of verhoging tot 38 graden)? Ben je in een risicogebied geweest of op een plek met veel besmettingen? Of ben je in contact geweest met een patiënt met het Corona-virus? Dan vragen we je om niet naar een locatie van FysioConsult te komen en telefonisch contact met ons op te nemen.

Indien je niet naar de praktijk kunt komen, is persoonlijke online fysiotherapie ook mogelijk (telefonisch of via beeldbellen).

Wanneer je een gemaakte afspraak wil afzeggen of verplaatsen dan kan dit telefonisch op werkdagen tussen 8.30 - 17.00 uur of buiten kantoortijden via info@fysioconsult.nl

Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Contactgegevens

Savallelaan 8

2273 JX Voorburg

Stevinstraat 190

2587 ET Den Haag

locatie dexa-scan

Regentesselaan 371

2562 ED Den Haag

Tel: 070- 30 000 41

info@fysioconsult.nl

Openingstijden

Ma - Vrij   8.30 - 17.30

​​Weekend & avonden op afspraak ​

Afspraken welke niet binnen 24 uur worden afgezegd, worden in rekening gebracht. In het weekend kunt u ons een mail sturen. 

Ik wil een e-health afspraak via
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram