top of page

Fysiotherapie aan huis

Ben je niet in staat om naar één van onze praktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie? Bijvoorbeeld wanneer je net een operatie hebt ondergaan? Dan is het mogelijk dat de behandeling aan huis plaatsvindt. 

Als je moeite hebt met dagelijkse handelingen, kan de fysiotherapeut je helpen met het weer zelfstandig kunnen uitvoeren van die handelingen. Ook kan de fysiotherapeut je adviseren over obstakels of gevaarlijke plekken in huis. Het kan ook handig zijn als een familielid of huisgenoot even meekijkt met de oefeningen en het oefenprogramma, als steuntje in de rug.
 

We zullen altijd eerst een intakegesprek voeren om de klachten in kaart te brengen. We kijken daarna altijd naar je lichamelijke klachten zodat we een goed idee hebben van de basis en we jouw vooruitgang later in het behandelproces kunnen beoordelen.

Original on Transparent.png
Oudere vrouw en haar verzorger
Vergoeding

Voor een fysiotherapie behandeling aan huis, waarbij je gebruik wilt maken van jouw aanvullende pakket voor fysiotherapie via de zorgverzekering, is een verwijzing verplicht. Op de verwijzing van de (huis)arts moet duidelijk "fysiotherapie aan huis" zijn weergegeven, anders vergoedt de zorgverzekeraar de extra kosten niet!

Wanneer je de behandeling zelf bekostigd is een verwijzing niet verplicht. Ben je niet aanvullend verzekerd voor fysiotherapie? Klik hier voor onze behandeltarieven.

bottom of page