top of page

Over ons

FysioConsult is een voortvloeisel uit een familiebedrijf, welke bestaat sinds 1979 en nu wordt voortgezet door Anouschka van Uffelen-Jagdewsing en Natascha Rosaria-Jagdewsing. Na het jarenlang managen van hun locaties en een nauwe samenwerking met chiropractoren te hebben gehad, hebben zij besloten om in 2020 het roer om te gooien.
Van 4 locaties naar 2 met een kleiner en gespecialiseerder team maken zij een doorstart in het aanbieden van kwalitatief hoge zorg. Met gemiddeld 20 jaar werkervaring in de broekzak weten deze dames als geen ander wat daar bij komt kijken! Samen met hun team zetten ze elke dag opnieuw hun beste beentje voor om u zo gericht mogelijk van dienst te zijn.

 

Fysiotherapie is onze basis! Je komt bij ons als je fysieke klachten hebt die jou op verschillende fronten beperken. 

Iedereen die binnenkomt met bijvoorbeeld rugklachten heeft een aantal overeenkomstige symptomen, maar de oorzaak kan bij iedereen op een ander punt zitten!

 

Maatwerk. Omdat iedereen uniek is! Vanuit onze van huis uit meegekregen holistische visie gaan we samen op zoek naar de behandeling die het beste bij jou past.

 

Team

bottom of page